Vill du vara med och hjälpa mig

Vårt mål är att skildra utmaningar, svåra beslut, glädjeämnen och ibland även sorg – de känslosamma och lärorika ögonblicken som präglat dig som ledare och chef. Dessa erfarenheter kommer sedan att omvandlas till fiktiva karaktärer i våra böcker, där de ställs inför liknande situationer för att ge läsarna insikter och konkreta verktyg att hantera sina egna utmaningar.

Tycker du att detta låter intressant och vill bli intervjuad, där jag får höra om de ögonblick som påverkat dig mest i din roll som chef. Ditt unika perspektiv kan hjälpa oss att skapa autentiska berättelser som inte bara underhåller utan också utbildar och inspirerar andra. Vi samlar in berättelser som berör allt från avgörande beslut i svåra situationer till de stunder som gett dig mest glädje och stolthet.

Genom att delta blir du en del av ett spännande projekt som kan hjälpa andra att förstå och navigera genom sina egna utmaningar, samtidigt som din erfarenhet lever vidare i en ny form av lärande och utveckling.

Intervjuerna görs antingen fysiskt i Mölndal eller via Teams och tar ca 1.-1,5 timmar. Samtalen spelas in och transkriberas för att kunna bearbetas. Inga personuppgifter kommer att spridas och alla berättelser kommer att anonymiseras i de färdiga texterna. Alla deltagare erbjuds att läsa texterna innan utgivning.

Kontaktformulär

Aktivera JavaScript i din webbläsare för att slutföra detta formulär.

Copyright 2024 © All rights Reserved. Hemsida Webbdesign Interwebsite Webbyrå